Γεννήθηκα στις Σέρρες, το 1981. Η οικογένειά μου κατάγεται από τον Προβατά. Μεγάλωσα στη γειτονιά του Τιμίου Σταυρού και φοίτησα στο 4ο Λύκειο Σερρών.

Είμαι Πολιτικός Επιστήμονας με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και την Πολιτική Ιστορία. Αποφοίτησα ως αριστούχος από το Τμήμα Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Συνέχισα τις σπουδές μου στη Διεθνή Πολιτική και στα ζητήματα Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Λονδίνου. Σήμερα, ολοκληρώνω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο τη διδακτορική μου διατριβή. Έχω λάβει υποτροφίες από την Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς και από τα Ιδρύματα «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης», «Λίλιαν Βουδούρη» και «Μποδοσάκη». Ακόμη, έχω λάβει βραβεία αριστείας από την Κυπριακή Δημοκρατία, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Τουρκικά και Ισπανικά. Αρθρογραφώ εδώ και 20 χρόνια σε εφημερίδες και επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα φιλοξενούμαι ως πολιτικός αναλυτής σε ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

Επιπλέον, έχω συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων σχετικών με τις Διεθνείς Σχέσεις και την Ιστορία. Εργάζομαι αδιάκοπα από τα φοιτητικά μου χρόνια. Έχω εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Υπουργείο Εξωτερικών, επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη, και στη Βουλή των Ελλήνων, και ως ειδικός ερευνητής στο Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου.

Έχω συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα στην Αθήνα, τις Βρυξέλλες, την Κωνσταντινούπολη και τη Λευκωσία και έχω διδάξει ως επισκέπτης ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Άγκυρας και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στον ιδιωτικό τομέα, εργάστηκα στην HRP International ως Σύμβουλος Διεθνούς Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, με ειδίκευση στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την υλοποίηση επιχειρηματικών συνεργειών στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Από το 2016 έως το 2019, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήμουν Αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας.

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, εξελέγην βουλευτής Νομού Σερρών. Είμαι Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.