Γεννήθηκα στις Σέρρες, το 1981. Η οικογένειά μου κατάγεται από τον Προβατά. Μεγάλωσα στη γειτονιά του Τιμίου Σταυρού και φοίτησα στο 4ο Λύκειο Σερρών.

Είμαι Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Hellenic American University.

Το 2020, αναγορεύτηκα αριστούχος Διδάκτορας Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζομαι αδιάκοπα από τα φοιτητικά μου χρόνια. Εργάστηκα ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Υπουργείο Εξωτερικών και στη Βουλή των Ελλήνων, και ως ειδικός ερευνητής στο Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου. Συμμετείχα σε ερευνητικά προγράμματα στην Αθήνα, τις Βρυξέλλες, το Στρασβούργο, την Κωνσταντινούπολη και τη Λευκωσία και δίδαξα ως βοηθός στο Πανεπιστήμιο Άγκυρας και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στον ιδιωτικό τομέα, εργάστηκα στην HRP International ως Σύμβουλος Διεθνούς Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, με ειδίκευση στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την υλοποίηση επιχειρηματικών συνεργειών στην ελληνική και τη διεθνή αγορά. Επιπλέον, έχω συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων σχετικών με τις Διεθνείς Σχέσεις και την Ιστορία.

Στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019, καθώς και του Μαΐου και του Ιουνίου 2023, εξελέγην Βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία. Υπηρέτησα ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και ορίστηκα μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου με εξέλεξαν Πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής για την Αναπηρία και τις Διακρίσεις. Το Σεπτέμβριο του 2023, ύστερα από πρόταση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εκλέχθηκα Ά Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής. Από τον Δεκέμβριο του 2019, με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, έχω οριστεί Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Τουρκικά και Ισπανικά.