Ενόψει των ευρωεκλογών, η Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Konrad Adenauer για την Ελλάδα και την Kύπρο και η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνουν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση με θέμα «Μαζί, καθορίζουμε την Ευρωπαϊκή Ατζέντα».

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Διευθυντής της Αντιπροσωπείας του Ιδρύματος Konrad Adenauer Ελλάδας & Κύπρου Marian Wendt, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Α´ Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Απόστολος Τζιτζικώστας, η Βουλευτής Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών και Γραμματέας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα.

Στη συζήτηση, οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μανώλης Κεφαλογιάννης θα απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν όλες τις σύγχρονες προκλήσεις που απασχολούν τους Ευρωπαίους πολίτες.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βουλευτής Σερρών & Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου.

Σημειώνεται ότι εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη) είναι ανοιχτή στο κοινό.