Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανανεώθηκε η θητεία του βουλευτή Σερρών Τάσου Χατζηβασιλείου στη θέση του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του κόμματος.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα ο κ. Χατζηβασιλείου πρόκειται να συντονίσει τη συμμετοχή της αποστολής της ΝΔ, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Βουκουρέστι. Εκεί, θα επικυρωθεί η υποψηφιότητα της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ως επικεφαλής της καμπάνιας του ΕΛΚ για τις Ευρωεκλογές και θα συζητηθεί η τελική προεκλογική προετοιμασία των κεντροδεξιών κομμάτων εν όψει της αναμέτρησης του Ιουνίου.

Ο κ. Χατζηβασιλείου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του, καθώς αποφάσισε να ανανεώσει τη θητεία μου ως Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας. Συνεχίζουμε ενωμένοι στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Με τη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα και με όλους τους συναδέλφους, θα συνεχίσουμε τη συντονισμένη δουλειά προς όφελος της πατρίδας».