Ενόψει των εορταστικών ημερών, ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου προσέφερε δώρα σε μαθήτριες και μαθητές 10 νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, από ολόκληρη την Π.Ε. Σερρών.

Από την ακριτική Καστανούσσα μέχρι την Νέα Μπάφρα και από το Άγκιστρο μέχρι το Δημητρίτσι, τα μικρά παιδιά παρέλαβαν από ένα κουτί με υγιεινά σνακς. Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Χατζηβασιλείου θέλησε να στείλει τις εορταστικές του ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην εκπαιδευτική κοινότητα και, ταυτόχρονα, να στείλει ένα μήνυμα στα παιδιά για την αξία της υγιεινής διατροφής. Οι μικροί μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα στον κ. Χατζηβασιλείου και αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.

Ξεχωριστή ήταν η υποδοχή στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Σερρών, όπου εκπαιδεύονται καθημερινά μαθήτριες και μαθητές με ειδικές ανάγκες. Ο Διευθυντής του σχολείου Ιωάννης Δαρνάκας ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Χατζηβασιλείου για την προσφορά του και τη σταθερή του στήριξη στο σχολείο.

Μετά το πέρας της δράσης, ο Σερραίος βουλευτής δήλωσε: «Ημέρα γεμάτη χαρά και χαμόγελα! Δεν υπάρχει ωραιότερη εικόνα από τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών. Είχα τη χαρά να επισκεφθώ σχολεία της Π.Ε. Σερρών και να προσφέρω δώρα στις μαθήτριες και τους μαθητές μας με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Συζητήσαμε για τα μαθήματα, τη μουσική και για την υγιεινή διατροφή. Ομολογώ ότι έμαθα πολλά από τα παιδιά. Τους ευχαριστώ για την καλή τους διάθεση. Μου έψαλλαν κιόλας τα κάλαντα. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηβασιλείου προσέφερε προϊόντα με βάση το ελληνικό μέλι και τα παράγωγά του, από την εταιρεία Superb Foods του Σερραίου επιχειρηματία Γιάννη Καρυπίδη.