Στην Π.Ε. Δράμας, ως μέλος κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, μαζί με τη βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου. Το κλιμάκιο υποδέχθηκαν ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου, καθώς και στελέχη της Δ.Ε.Ε.Π. Δράμας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε την πόλη της Δράμας, το Δοξάτο, τον Άγιο Αθανάσιο, το Καλαμπάκι και το Κάτω Νευροκόπι, όπου και συνομίλησε με πολίτες, διαδίδοντας το μήνυμα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Επίσης, οι βουλευτές συμμετείχαν σε σύσκεψη της Δ.Ε.Ε.Π. με τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα. Τέλος, ο κ. Χατζηβασιλείου και η κ. Αντωνίου παραχώρησαν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Μετά το πέρας της περιοδείας, ο Σερραίος βουλευτής δήλωσε: «Επισκέφθηκα την Π.Ε. Δράμας, με τους συναδέλφους Μαρία Αντωνίου και Δημήτρη Κυριαζίδη, για να συζητήσουμε με πολίτες για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία ενωμένη στηρίζει στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, ενός ανθρώπου με ικανότητα και όραμα».