Εν όψει των εορτών, ο Βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου πραγματοποίησε πλήθος επισκέψεων σε κάθε μεριά της Π.Ε. Σερρών, με σκοπό να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ανταλλάξει ευχές.

 

Ο κ. Χατζηβασιλείου επισκέφθηκε σχολεία, ανταλλάσσοντας ευχές με τους μαθητές. Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο Βαμβακόφυτο τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Βαμβακοφύτου, καθώς και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου και να μοιράσει δώρα στους μικρούς μαθητές. «Τα παιδιά διδάσκουν αγάπη. Είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς τη συμπερίληψη στην πράξη», δήλωσε, στέλνοντας μήνυμα για την ιδιαίτερη αξία της συνύπαρξης τυπικής και ειδικής αγωγής στην ίδια σχολική στέγη. Ακόμα, ο κ. Χατζηβασιλείου παρακολούθησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Θεολόγου, στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, καθώς και τη θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακών Σκουτάρεως.

 

Ο Σερραίος βουλευτής, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τις αγορές των Σερρών, της Ηράκλειας και της Νιγρίτας, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες. «Είχα την χαρά να δω αγαπημένους φίλους. Είμαι επίσης χαρούμενος που βλέπω τον κόσμο ικανοποιημένο από τα μέτρα στήριξης των τελευταίων εβδομάδων, κάτι που δείχνει ότι η κυβέρνηση με ενσυναίσθηση στηρίζει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών με κάθε ευκαιρία. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και δύναμη για όλο τον κόσμο. Υπομονή, επιμονή και πάνω από όλα πίστη στις δυνατότητές μας», δήλωσε κατά την επίσκεψή του στην Ηράκλεια.

 

Επιπλέον, ο κ. Χατζηβασιλείου πέρασε τις εορταστικές ημέρες με τους «φρουρούς» της πατρίδας μας που βρίσκονται πάντα στη πρώτη γραμμή. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το 10ο Σύνταγμα Πεζικού Σερρών. «Είμαι υπερήφανος που για ακόμη μια φορά διαπίστωσα το υψηλό φρόνημα των στρατιωτικών και των στρατιωτών μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Διοικητή Αδάμ Σαρρή και τους συνεργάτες του», δήλωσε ο Βουλευτής, ενώ προηγουμένως είχε την ευκαιρία να ακούσει τα κάλαντα από τη χορωδία του Συντάγματος. Επίσης, επισκέφθηκε και την Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, τα στελέχη της οποίας συνεχάρη για το έργο τους. «Βρίσκονται πάντα στη πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Ενδεικτικό της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουν είναι η μείωση της εγκληματικότητας στις Σέρρες κατά 60% το 2022. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευάγγελο Τσιώτα, καθώς και σε όλα τα στελέχη. Εργάζονται νυχθημερόν για την ασφάλεια όλων μας. Τους ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρουν», δήλωσε ο κ. Χατζηβασιλείου.