Στο χώρο των προπονήσεων στο Εθνικό Στάδιο Σερρών είχε την ευκαιρία να βρεθεί ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, για να συναντήσει εκ νέου τη Σερραία αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, με καταγωγή από την Κερκίνη, Ηλιάνα Τριανταφύλλου, προκειμένου να μυηθεί στον τρόπο προπόνησης του αθλήματος αλλά και στις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν πριν από τις μεγάλες επιτυχίες. Υπενθυμίζεται ότι η Τριανταφύλλου έχει αναδειχθεί κορυφαία αθλήτρια στίβου της χρονιάς στην κατηγορία Κ18 στην Ελλάδα.

 

Ο κ. Χατζηβασιλείου είδε από κοντά την προπόνηση της πρωταθλήτριας και συζήτησε μαζί της για την πορεία και τα επόμενα βήματα που σχεδιάζει, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Σάββα Κεφαλίδη: “Σήμερα είχα την ευκαιρία να κάνω μερικά άλματα νοερά στον χώρο που η Πρωταθλήτρια μας, Ηλιάνα Τριανταφύλλου, κοπιάζει καθημερινά και μας κάνει υπερήφανους”,  υπογράμμισε ο βουλευτής. “Ο δρόμος των αθλητών είναι μοναχικός και επώδυνος, για να πετύχουν τους στόχους τους. Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς της Ηλιάνας που την πιστεύουν και τη στηρίζουν από την πρώτη στιγμή, μα πάνω απ’ όλα στην ίδια την Ηλιάνα που μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες της, ως Σερραίους και ως Έλληνες”, ανέφερε ο κ. Χατζηβασιλείου.

 

Ο κ. Χατζηβασιλείου υπογράμμισε ακόμη τη σημασία που έχει για τους νεαρούς αθλητές η στήριξη κατά τα πρώτα τους βήματα. «Η Ηλιάνα  είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει όλη τη ζωή της σε αυτό εδώ το χώρο. Με τη βοήθεια του προπονητή της, του Σάββα Κεφαλίδη, υλοποιεί αυτό που με μία λέξη αποκαλούμε αριστεία», κατέληξε ο Σερραίος βουλευτής. Από την πλευρά της, η Ηλιάνα Τριανταφύλλου ευχαρίστησε τον Τάσο Χατζηβασιλείου για τη στήριξη και τη βοήθειά του, ενώ ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης ευχαρίστησε και την Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας και τον κ. Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου για τη χορηγία στη νεαρή αθλήτρια.