Στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ συμμετείχε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου. Στα πλαίσια της εκπομπής, ο Σερραίος βουλευτής πήρε μέρος στη βραδινή εξόρμηση των streetworkers του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι άνθρωποι του οργανισμού διανέμουν καθημερινά στους τοξικομανείς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τους ενημερώνουν για τα προγράμματα διεξόδου από τις εξαρτήσεις. Μάλιστα, η δράση έλαβε χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

 

Ο κ. Χατζηβασιλείου συζήτησε αναλυτικά με δεκάδες εξαρτημένους και αστέγους, άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους και έμαθε τις προσωπικές τους ιστορίες. Συμμετέχοντας στις δράσεις του ΟΚΑΝΑ, ο Σερραίος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνδράμει στην πολύ σημαντική δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι του οργανισμού, η οποία «συνιστά μεγάλη κοινωνική προσφορά», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

«Ο κάθε εξαρτημένος έχει ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ζωής να αφηγηθεί. Η εμπειρία ήταν συγκλονιστική και ομολογουμένως, οι άνθρωποι του ΟΚΑΝΑ εργάζονται με περίσσευμα ψυχής», κατέληξε ο κ. Χατζηβασιλείου στη συνέντευξη του στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.

watch