Συνάντηση στο Δημαρχείο Νέας Ζίχνης είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου με τον Δήμαρχο Παντελή Μπόζη και αντιδημάρχους του Δήμου. Ο κ. Χατζηβασιλείου, αφού αντάλλαξε θερμές ευχές για το νέο έτος με τους δημοτικούς υπαλλήλους, συζήτησε με τον κ. Μπόζη για την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που έχει θέσει ο Δήμος για το έτος 2022, για τις διάφορες προτάσεις έργων που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», για τα ζητήματα του πρωτογενή τομέα, καθώς και για το επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή.

 

Στη συνέχεια, ο βουλευτής επισκέφθηκε το πρώην Διοικητήριο της Νέας Ζίχνης, το οποίο μετά από συντονισμένες προσπάθειες παραχωρήθηκε δωρεάν στον Δήμο για 20 χρόνια. Ο Δήμαρχος Παντελής Μπόζης ευχαρίστησε τον Σερραίο Βουλευτή για την καταλυτική συμβολή του στην παραχώρηση του ιστορικού κτηρίου από το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηβασιλείου τόνισε τη μεγάλη σημασία της διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας με το Δήμαρχο Παντελή Μπόζη για την επιτυχία του εγχειρήματος και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, και τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Δήμου.

 

Τέλος, ο βουλευτής τόνισε πως «η αξιοποίηση του εμβληματικού κτηρίου του Διοικητηρίου θα βοηθήσει το Δήμο να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες στους δημότες του και θα συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη της περιοχής της Νέας Ζίχνης».