Με την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, με σκοπό να συζητήσουν για την λειτουργία και τις ανάγκες των προνοιακών δομών της ΠΕ Σερρών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις μονάδες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, δηλαδή στο ΚΑΑΜΕΑ Σερρών και το Παράρτημα Σιδηροκάστρου, που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο εδώ και χρόνια. Μάλιστα, ο βουλευτής εξήρε την προσφορά των ανθρώπων των δομών στην τοπική κοινωνία.

Επιπλέον, συζήτησαν για τον νέο οργανισμό λειτουργίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών με επιπλέον επικουρικό προσωπικό.

Ο βουλευτής ζήτησε από την κ. Μιχαηλίδου να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες ανακαίνισης των κατασκηνώσεων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας που φιλοξενούν παιδιά από όλη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος, ο κ. Χατζηβασιλείου ενημέρωσε την Υφυπουργό για τα ζητήματα που απασχολούν τα δημοτικά και ιδιωτικά ΚΔΑΠ και που χρήζουν αντιμετώπισης.