Την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της ονομαστικής του εορτής, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου επισκέφθηκε εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά της πανδημίας. Ο βουλευτής αντάλλαξε πασχαλινές ευχές με τους ανθρώπους που το καθήκον υποχρεώνει να βρίσκονται στο πόστο τους παρά την αργία.

Ο κ. Χατζηβασιλείου ξεκίνησε από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου μαζί με τον Διοικητή κ. Φαρμάκη και τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας κ. Μπαλαξή αντάλλαξαν ευχές με γιατρούς και νοσηλευτές. Επίσης, έστειλαν από κοινού μήνυμα για την σημασία των εμβολιασμών που θα μας επιτρέψουν να είμαστε όλοι ασφαλείς και να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας.

Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο ΕΚΑΒ, όπου ενημερώθηκε για την οργάνωση της υπηρεσίας κατά την εορταστική περίοδο. Επιπλέον, ο βουλευτής Σερρών επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση, παρουσία του Διευθυντή κ. Τσιώτα, για να συζητήσει με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε βάρδια και να απευθύνει ευχές σε όλα τα περιπολικά που κινούνταν στην Π.Ε. Σερρών. Ακολούθως, μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, παρόντος του Διοικητή των υπηρεσιών της πόλης κ. Παπαδόπουλου, για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό που εργαζόταν την ημέρα του Πάσχα.

Τέλος, βρέθηκε στον σταθμό των ραδιοταξί Σερρών, από τον ασύρματο του οποίου ευχήθηκε σε οδηγούς και επιβάτες.