Στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΟΝΝΕΔ με τίτλο «Η Ελλάδα μας ενώνει» και με σκοπό τη δημιουργία οργανώσεων σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης και οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνέδραμαν την κοινή προσπάθεια της νεολαίας απευθύνοντας κάλεσμα στους νέους Έλληνες του εξωτερικού, προκειμένου να πάρουν μέρος στο ιστορικό άνοιγμα της ΟΝΝΕΔ.

Εκτός από τον Τάσο Χατζηβασιλείου, το δικό τους μήνυμα συστράτευσης στέλνουν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, η Μαρία Σπυράκη, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γιώργος Κύρτσος. Όλοι μαζί στηρίζουν την προσπάθεια της ΟΝΝΕΔ να φέρει πιο κοντά στη χώρα μας τους νέους που ζουν στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο μιας ιστορικής καμπάνιας της ΟΝΝΕΔ με την οποία δημιουργούνται πλέον Οργανώσεις και Πυρήνες της Οργάνωσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ευχαριστώ τον επικεφαλής της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τους Ευρωβουλευτές μας Στέλιο Κυμπουρόπουλο, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργο Κύρτσο και τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της ΝΔ Τάσο Χατζηβασιλείου που ένωσαν τις φωνές τους με τις δικές μας. Η Ελλάδα μας ενώνει!»

https://www.onned.gr/