Αυτές τις κρίσιμες στιγμές της επιδημίας, ο βουλευτής Ν. Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για να συνομιλήσει μαζί τους, να τους μεταφέρει την στήριξη όλων μας στο έργο τους και να τους συγχαρεί που δίνουν την μάχη της πρώτης γραμμής.

Ο βουλευτής, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του ιού, συναντήθηκε με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και άκουσε τους εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, οι οποίοι επανέλαβαν την ετοιμότητά τους να υποδεχθούν και να αντιμετωπίσουν περιστατικά κορωνοϊού.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου συνεχάρη το προσωπικό για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά του, καθώς μας κάνει όλους να νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «η αίσθηση καθήκοντος αυτών των ανθρώπων είναι που κάνει την διαφορά».

Ο βουλευτής τόνισε ότι βρίσκεται σταθερά δίπλα στους εργαζόμενους και ότι η στήριξη του Νοσοκομείου Σερρών αποτελεί απόλυτη προτεραιτότητα, όχι μόνο στη παρούσα φάση, αλλά και για την επόμενη ημέρα, μετά την κρίση.