Χαρά, ενθουσιασμός και εκατοντάδες ευχές για καλή επιτυχία ήταν αυτά που κυριάρχησαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 3/7 ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αναστάσιος Χατζηβασιλείου σε γνωστό χώρο εστίασης της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, όπου σημειώθηκε το αδιαχώρητο.

Τον παλμό της βραδιάς έδωσε η νεολαία, που ανταποκρίθηκε μαζικά και με ενθουσιασμό στην πρόσκληση του υποψηφίου βουλευτή, σε μια εκδήλωση διαφορετική, με χαλαρή διάθεση όπου όλοι οι προσκεκλημένοι του Αναστάσιου Χατζηβασιλείου έγιναν μια μεγάλη παρέα.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για καλή επιτυχία ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, να συζητά και να φωτογραφίζεται με όλους τους παραβρισκόμενους.

«Η αλήθεια ήταν πως όταν αποφάσισα να διοργανώσω μια διαφορετική προεκλογική εκδήλωση πίστευα ακράδαντα πως αυτό θα βρει μεγάλη ανταπόκριση. Ωστόσο νομίζω πως η συμμετοχή σ’ αυτή τη βραδιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας. Για τα θερμά σας λόγια. Για την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου. Όλοι μαζί πάμε την Κυριακή για τη μεγάλη αλλαγή. Η νεολαία βγαίνει μπροστά. Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε στο πλευρό μου» δήλωσε ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.

Εκτός από τους εκατοντάδες νέους αλλά και μεγαλύτερους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, τον κ. Χατζηβασιλείου τίμησαν με την παρουσία τους οι  Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου (ΔΡΟΜΕΑΣ),  Αλέξανδρος Χρυσάφης (νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σερρών), Δημήτρης Νότας (Δήμαρχος Εμ.Παππά), Γιώργος Κουρτίδης(ΝΕΚΤΑΡ), Γιώργος Κάντζας( Όμιλος Κάντζας),  Γιάννης Μαρμαρέλλης ( μπύρα VOREIA),  Χρήστος Μέγκλας (Πρόεδρος ΕΒΕΣ), Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης (Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ),Μάκης Τενεκετζής (ΕΒΕΣ), Χρύσα Παλάζη (Νεοεκλεγείσα Δημ.Σύμβουλος Σερρών), Σωτηρία Πάνου (Νεοεκλεγείσα Δημ.Σύμβουλος Σερρών), Νίκος Σολούγκας και Βαγγέλης Πούλιος (από Τράπεζα Σερρών), Παναγιώτης Καρίπογλου (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών), Πέτρος Λυμπερίδης (πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών), Αναστάσης Ρόντσης (Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών), Στάθης Ζαπρίδης (αντιδήμαρχος Σιντικής), και οι στρατηγοί Γιώργος Τσιμερίκας και Χρήστος Γιάντσιος.