Επίσκεψη στη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου. Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου, τον οποίο συνεχάρη θερμά για την εκλογή του στο νέο συμβούλιο ,που προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Τράπεζας, με τα νέα πλέον δεδομένα, και πώς ,με βάση αυτά, θα γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα ανάπτυξής της, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

«Ως Σερραίος, νιώθω υπερήφανος για τη μέχρι σήμερα πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας. Πλέον, η τράπεζα εισέρχεται σε μια νέα εποχή, πιο ενισχυμένη από ποτέ. Η συγχώνευση με την αντίστοιχη τράπεζα της Πιερίας και η δημιουργία ενός νέου περιφερειακού σχήματος για την Κεντρική Μακεδονία δημιουργούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Η νέα τράπεζα, με έδρα τις Σέρρες και με ενεργητικό 110 εκατομμύρια ευρώ, μπαίνει πλέον δυναμικά στο τραπεζικό προσκήνιο. Είμαι βέβαιος ότι υπό την καθοδήγηση της ήδη επιτυχημένης διοίκησης, η Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας θα εδραιωθεί στη Βόρεια Ελλάδα ως ο καλύτερος εναλλακτικός πάροχος πιστωτικών προϊόντων. Θα ήθελα επίσης να υπογραμμίσω ότι με την αποταμίευση των νοικοκυριών μας, προσφέρεται η δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, να περιορίσουμε την ανεργία και να βελτιώσουμε το τοπικό βιοτικό επίπεδο. Εμείς οι Σερραίοι πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα ευρώ κατάθεσης στη Συνεταιριστική Τράπεζα, σημαίνει ένα ευρώ επένδυσης στον τόπο μας» δήλωσε ο κ. Χατζηβασιλείου .

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τράπεζας ευχαρίστησε τον κ. Χατζηβασιλείου για την ενδιαφέρουσα συζήτηση και κυρίως για το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει. «Είναι χαρά μου να υποδέχομαι στην Τράπεζα ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν. Ο κ. Χατζηβασιλείου είναι πάντα αρωγός της προσπάθειας που καταβάλλουμε και τον ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό. Είναι ένας νέος και ικανός άνθρωπος και του εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει» δήλωσε ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου.