Κατόπιν πρόσκλησης του βουλευτή Σερρών και Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Χατζηβασιλείου, η οργάνωση Women Act διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Στερεότυπα γυναικών και ανδρών στην καθημερινή ζωή», την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις Σέρρες. Στην εκδήλωση, ομιλητές θα είναι η βουλευτής Α΄ Πειραιώς της ΝΔ Νόνη Δούνια, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Μαρία Αναστασοπούλου, η Σερραία οδηγός ταξί Αθανασία Μούρτζιου, καθώς και ο νοσηλευτής και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σερρών Γιάννης Αγοραστός. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Συνιδρύτρια της οργάνωσης Women Act Μαρία Γιαννιού, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η Υπεύθυνη του Women Act Hub Σερρών Δέσποινα Χατζηγαβριήλ.

H Women Act είναι η κορυφαία μη κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει στην υποστήριξη των γυναικών στην προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους τους στην επαγγελματική και δημόσια σφαίρα. Tην πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός πυρήνα δράσης της οργάνωσης Women Act στις Σέρρες ανέλαβε ο κ. Χατζηβασιλείου από το 2022.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Philippos Xenia, την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11:30 π.μ και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.