«Καλή σχολική χρονιά» ευχήθηκε σήμερα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ο βουλευτής είχε την χαρά να παρευρεθεί στον αγιασμό για την νέα χρονιά στο παλιό του σχολείο, το 4ο Λύκειο Σερρών, καθώς και στο Μουσικό Σχολείο και το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών. Ο κ. Χατζηβασιλείου, απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, τόνισε ότι η περίοδος της πανδημίας αποτέλεσε μια πραγματική δοκιμασία για την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο, καθώς όλοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες δυσκολίες.

«Όμως, με θυσίες και μεγάλη προσπάθεια τηρήθηκαν τα μέτρα της πανδημίας και σώθηκαν ανθρώπινες ζωές. Τώρα, έχουμε ένα μεγάλο όπλο ζωής κατά του κορωνοϊού: το εμβόλιο», ανέφερε ο βουλευτής, προτρέποντας όλους όσοι δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να συμβουλευθούν το γιατρό τους, ο οποίος θα λύσει κάθε απορία τους.

Ο κ. Χατζηβασιλείου εξέφρασε την ελπίδα φέτος το κουδούνι να χτυπάει κάθε μέρα και τα σχολεία να είναι γεμάτα με παιδιά, δασκάλους και καθηγητές στην τάξη. «Γιατί το σχολείο δεν είναι μόνο μάθημα, αλλά και ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Παιδιά, μην φοβάστε να ονειρεύεστε. Να τολμάτε, να προσπαθείτε, να επιμένετε στο στόχο σας. Είστε το μέλλον της πατρίδας μας!», ήταν τα λόγια του Σερραίου βουλευτή προς τις μαθήτριες και τους μαθητές.