Στην Π.Ε. Έβρου βρέθηκε την Τρίτη ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, ως επικεφαλής του κλιμακίου του κόμματος, εν όψει της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Χατζηβασιλείου, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο και Σταύρο Κελέτση, συμμετείχε σε σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής, στο Επιμελητήριο Έβρου. Νωρίτερα, επισκέφθηκε το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, καθώς και τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα αναπτυξιακά έργα του μεγάλου λιμανιού της Θράκης.
Ο Σερραίος βουλευτής, μαζί με το κλιμάκιο της ΝΔ, μετέβη και στην Ορεστιάδα, όπου επισκέφθηκε μεγάλες παραγωγικές μονάδες της περιοχής (Green Cola και Thrakon). Ο κ. Χατζηβασιλείου, τέλος, επισκέφθηκε και το Πέταλο Φερών, για να δει από κοντά το νέο τμήμα του αποτρεπτικού τείχους στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο κ. Χατζηβασιλείου δήλωσε συγκινημένος και υπερήφανος για το φρόνημα, καθώς και το αστείρευτο αναπτυξιακό δυναμικό των Εβριτών, και

παρουσίασε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την περιοχή.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε θέματα της επικαιρότητας και ειδικότερα, απεύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, επισημαίνοντας πως «η πανδημία είναι ακόμη εδώ και έχουμε δρόμο για να πετύχουμε το πολυπόθητο τείχος ανοσίας». Αναφορικά με τις αυξήσεις στις τιμές στην ενέργεια αλλά και σε άλλα προϊόντα, εξήγησε ότι αυτό οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες, υπογραμμίζοντας ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι να αναπτύξει για άλλη μια φορά ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας για τους αδύναμους συμπολίτες μας», προαναγγέλλοντας ότι ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το σχέδιό του για τους αδύναμους πολίτες, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, το προσεχές Σάββατο.