«Το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών εργάζεται πυρετωδώς αυτές τις δύσκολες ώρες και μας θυμίζει την αξία της ανθρωπιάς», δήλωσε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο. «Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για τον επαγγελματισμό και την προσφορά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Νίκο Φαρμάκη, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Παναγιώτη Πεγίδη, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρη Μπαλαξή και τον υπεύθυνο των τμημάτων κορονοϊού κ. Θεόφιλο Καλλινικίδη.

Αφού ενημερώθηκε για τον αριθμό και την κατάσταση των νοσηλευόμενων και τις ανάγκες του προσωπικού, ο κ. Χατζηβασιλείου υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο για την κάλυψη όλων των αναγκών του νοσοκομείου και την καλύτερη αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την πλήρωση θέσεων παθολόγων και άλλων ειδικών ιατρών, ενώ το νοσοκομείο προτίθεται να ζητήσει από το Υπ. Υγείας άλλους 40 νοσηλευτές, αίτημα που θα τύχει της πλήρους στήριξής μας», ανέφερε ο βουλευτής.

Νωρίτερα, ο βουλευτής Σερρών είχε συναντηθεί με τον Νομίατρο κ. Τάσο Αναστασιάδη, με τον οποίο συζήτησαν τα επιδημιολογικά δεδομένα της ΠΕ Σερρών και την πορεία των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Επίσης, ο κ. Χατζηβασιλείου επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, όπου σε σύσκεψη με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Μικρό, έγινε ανασκόπηση της μέχρι τώρα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.